Back to top

Juan Ramón Sanz Villa

Juan Ramón Sanz Villa
Biblioteca Digital memoriademadrid

És Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Complutense de Madrid. Pertany al Cos Facultatiu d'Arxivers i Bibliotecaris de l'Ajuntament de Madrid. Ha realitzat bona part de la seua activitat professional en l'àmbit de les Biblioteques Públiques, com a director de la Biblioteca Pública Municipal de Chamartín primer i des del seu Departament de Coordinació després.

Des d'allí ha participat en els projectes relacionats amb la implantació de les noves tecnologies en l'antic Departament d'Arxius i Biblioteques de l'Àrea de Govern de Cultura i Esport de l'Ajuntament de Madrid, així com en l'establiment de les seues polítiques d'accessibilitat.

Ha estat creador de la pàgina web de les Biblioteques Públiques Municipals i coordinador de la Unitat de Gestió Web del mencionat Departament d'Arxius i Biblioteques i de les seues diferents institucions.

A més, és un dels promotors i creadors de la Biblioteca Digital memoriademadrid, on actualment presta servei en qualitat de Cap de la Secció de Difusió, i des d'on es realitza la digitalització i difusió del ric patrimoni històric de les Institucions culturals de l'Ajuntament de Madrid, així com de la difusió de diferents projectes associats a la mateixa, com el de Memòria dels Barris".