Back to top

José Viñas

José Viñas
IES David Buján de Cambre

Professor de Biologia i Geologia en l'IES David Buján de Cambre. Va ser coordinador d'escola pilot en diversos projectes de ciència europeus (XploreHealth, InGenious, FuturEnergía o Go-Lab) i assessor pedagògic d'European Schoolnet al projecte “Global Excursion”. A més va ser premiat al II Concurs Projecta Innovació de la Plataforma Projecta pel disseny de l’ “Aula 2020” i per la fundació Educabarrié pels projectes “Ciència ciutadana en l'escola” i “Glu-ON. Xarxa de clubs de ciència de Galicia”. Ha participat amb els seus alumnes en concursos de ciència com: Galiciencia, Exporeçerca, Ciència en Acció, European ViSH Awards, Science Picnic o Science on Stage.

Actualment impartix cursos per a professors com “Ciència ciutadana en l'escola” “Ciència i indagació en l'aula” o “Dispositius mòbils en la realització de projectes científics” i “Primers experiments per a infantil i primària” als centres de formació del professorat de la Conselleria d’Educació.

És ambaixador del projecte Scientix i mentor de dos alumnes al projecte World Biotech de la Association of Science-Technology Centers (ASTC)